maanantai 18. tammikuuta 2010

Singapore2



Dodii! Kaytiin eilen siella Sentosa-saarella. Saarella oli kaikkea mita turisteille voi vaan ikina keksia! Biitseja, ravintoloita, baareja, elaintarha, lintupuisto, perhospuisto, yosafari, underwaterworld, vuoristorata, makiautoja, gondolihissi ja listaa voisi jatkaa viela aika pitkaan... Me kaytiin tosiaan katsomassa 4-d-elokuva, joka on muuten siis kuin 3d, mutta tuolit liikkuivat ja tarisivat tapahtumien mukaan ja valilla naamalle tuli vesisuihku, niskaan puhalti ilmaa tms... ihan hauska kokemus, vaikkakin kesti vain 30 min.

Taman jalkeen kaytiin underwaterworldissa, jossa oli kaikenmaailman kaloja ja muita merenelavia. Ihan hieno paikka, mutta esim Sarkanniemen akvaario ei jaa kovin huonoksi kakkoseksi... Ja tungos oli aivan jarkyttava. Varsinkin Intialaisiin turisteihin meni aivan taysin jarki. Hienointa siela oli semmonen 80 metria pitka tunneli, jossa seistiin liukuhihnalla ja ihmeteltiin kun kalat uivat oikealla vasemmalla ja ylhaalla. Ennen kun mentiin sisaan niin ulkona oli delfiiniesitys, joka oli sata kertaa vaisumpi kuin Sarkanniemessa. :)

Saari olisi tosiaan ollut taynna vaihtoehtoja, mutta budjetti olisi ylittynyt triplasti jos olisi kovin alkanut kaikkea kokeilemaan. Oli kylla tosi mukava tulla takaisin mantereelle "halpaan" Singaporeen. Kun lahdettiin Sentosalta takaisinpain, niin alkoi olla tosi sairas olo. Koko paivan oli jo ollut vaha vetamaton olo, mutta nyt oli selvasti sairas. Kampille kun paastiin, jain nukkumaan kun muut lahti jonnekkin. Kun paasin sankyyn niin tuntui etta olisi kuumetta joku 45... Yks panadol ja uni helpotti aika paljon ja herasin yolla syomaan ja olo oli ok. Nyt oon koittanu levata ja syoda laakkeita niin eikohan taa tasta taas lahde. Illalla 22 olis lahto takaisin Penangille ja tiistaiaamulla oltais perilla. Tulomatkalla ei ainakaan oikeen uni maittanut, mutta toivotaan etta nyt. Ei ainakaan pitaisi olla puitteista kiinni, koska bussin penkit on kuin nojatuolit, jotka saa melkein sankyasentoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti