tiistai 5. tammikuuta 2010

Kouluaki vähäsen

Maanantaina piti käydä koululla viemässä passit viisumia varten. Saadaan ne takas vissiin parin viikon päästä. Sitä ennen ei tartte ulkomaille vielä lähteä. Tiistaina kävin ensimmäisillä luennoilla. Aamulla 9:ltä alkoi Productivity and Quality Control kurssin luennot, jotka kesti pari tuntia. Sali oli aivan jäätävän kylmä koko ajan ja välillä oli pakko käydä ulkona lämmittelemässä. Luennoitsija vaikutti kyllä mukaansatempaavalta tyypiltä, joten hauskaa tulee varmaan olemaan. Mieleen tuli enemmän stand up koomikko kuin professori.

Seuraavat luennot olivat klo 14 kurssista Malaysian Studies. Sitä ennen kävin Esman skootterilla toisella puolella kampusta kirjoittamassa vuokrasopimuksen skootterista. Vuokraan siis skootterin 4kk:ksi ja saan sen joko tänään tai huomenna. Hintaa tulee 250RM/kk eli 50e. Malaysian Studiesin luennot olivat hieman suuremmassa salissa kuin aamun luennot ja salissa ei tarvinnut jäätyä, hiki kylläkin tuli alkuun. Opettaja oli nuori mies, joka oli hälytetty jostain Indonesian matkalta pitämään kyseistä kurssia. Hän oli edellisenä iltana tullut KL:iin ja ajanut aamulla USM:lle, saanut tuntia ennen luentoa oppikirjan käteen ja tuli luennolle aivan pallo hukassa. :) Vaikutti kuitenkin siltä, että äijällä on intoa tehdä tuosta hyvä kurssi. Hän sanoi ainakin että ei mennä kirjan mukaan vaan että hän tulostaa kaikille mielenkiintoisempia artikkeleita jne. Luennolla istuttiin joku puoli tuntia kun ei opettajalla ollut edes liitua mukana.

Tänään keskiviikkona ei oo koulua ja suunniteltiin vähän että lähdetään käymään jossain päin Georgetownia pyörimässä. Saan sen skootterin toivon mukaan tänään niin sitten alkaa huristelu ympäri saarta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti