lauantai 16. tammikuuta 2010

Singapore



Hello!! Singaporessa ollaan! Lahdettiin torstaina illalla ja matkustettiin yobussilla tanne. Perilla oltiin klo 8 perjantaiaamulla. Takaisin olisi tarkoitus menna maanantaina illalla, niin etta melkein ehditaan tiistaiaamuksi kouluun. :)

Singapore on aivan eri maata kuin Malesia. Taalla kaikki on kallista ja siistia. Sakkoja voi saada melkein mista vaan. Ostoskeskuksia on joka puolella melkein riesaksi asti ja joka lahtoon. Eilen kaytiin jossain elektroniikkakeskukses ja siela oli 5 kerrosta samaa tavaraa kameroista lappareihin. melko kallista.

Eilen kaytiin maailman korkeimmassa maailmanpyorassa (150 metria) ja olihan sielta sen mukaiset maisematkin. Vieressa nakyi valaistu golfkentta jossa ilmeisesti pystyisi pelata koko yon... Tanaan ollaan menossa Sentosa-saarelle, jossa on paljon erilaisia nahtavyyksia ja turistihompotyksia. Taidetaan ainakin kattoa 4D-elokuva ja kaydaan ehka elaintarhassa tai underwater-worldissa. Jonkun sortin cable-carikin olisi tarjolla, mutta hinnat on niin korkeita ettei joka paikkaan pysty menna. Mm. Singapore Flyeriin p''sylippu oli 30 Singaporen dollaria, eli 15 euroa.

Nyt pitaa lahtea menemaan, eli morjes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti