perjantai 18. joulukuuta 2009

Penangilla viimein!!

Viimein paastiin siis penangille!! Paljoa en ehdi kirjoittaa nyt, kun ollaan nettikahvilassa ja lahdetaan justiin takaisi kampille ja tapaamaan muita vaihtareita. Taala nettipaikas on vaivaiset 160 konetta ja maksaa 2RM tunti, eli 40c.

Lento meni hyvin, vaikka oliki 1,5h myohassa. Lennolla istuin Etela-afrikkalaisen Virenin ja Malesialaisen Limin valissa ja toimiteltiin melkeen koko matka. Mukavaa siis oli ja juttua piisas. Lim kertoi hyvia vinkkeja missa kannattaa kayda.

Lentoasemalla meita oli vastassa Buddie, jonka nimea en muista, mutta heti se meidat tunnisti kun oltiin vaha eri nakoisia ku muu sakki mita tuli koneesta. :) Buddy kuskasi meidat sitten Sunnyvilleen asunnolle, jossa Wendy oli vastassa.

Kamppa on tosi jees, mita ny yks ilmastointilaite meluaa aika kovaa. Kampan vuokraaja Wendy ja sen mies vei meidat heti syomaan ku tultiin tanne ja kaytiin samalla kaupas hankkimas oleellisia tavaroota. Tosi vieraanvaraisia olivat ja oli kylla mukava ku ei tarvinnut raijata kamoja kampille. Nettia ei oo viela kampassa, mutta yritetaan se saada mahdollisimman nopiaa.

Huomenna aamupaivalla mennaan kattomaan ms Dimasia, eli jotain opinto-ohjaajaa ja sinne tulee ilmeisesti muitakin suomalaisia vaihtareita. Tanaan mennaan parin suomalaisen kanssa viettamaan niista toisen synttareita, ehka.

Tama talta eraa... Hauskaa on! :)

3 kommenttia:

  1. Jihuu! Pikkuveli on viimmein perillä!!! Terveisiä siis Nurmon pakkasesta, nauti helteestä, olisin mieluusti siellä! :)

    VastaaPoista
  2. Niin ja sitä piti sanomani, että hiukka kiva lukee sun menoista täältä blogista. Toivottavasti jaksat pitää meidät ajantasalla, tää on niinku virtuaalimatkailua!

    VastaaPoista
  3. Taalla ollaan!! Eilen oltiin baarissaki jo ja hauskaa oli! :) +29 on lamminta ja arska mollottaa. Koulullaki kaytiin tanaa aamupaivasta kuuntelemas tarinoita.

    Tata on kylla kiva kirjottaakki ku on vaha niinku paivakirja ittellekki muistoksi sitte! :)

    Hyvaa Joulua!!!!

    VastaaPoista