perjantai 25. joulukuuta 2009

Elämää Penangissa...

No niin... Aika pitkä aika siitä kun tuli viimeksi päivitettyä blogia. Pääsyynä se, että meillä ei oo ollu nettiä. Lisäksi tekemistä ja menoa on koko ajan, joten ei kovin usein tuu istuttua koneen ääressä. Nyt kuitenkin on pari päivää ollu mokkula, jota ollaan sitte yritetty jakaa parhaamme mukaan.

Ekana viikkona on tapahtunut jo todella paljon. Ollaan oltu grillibileissä, jossa syötiin buddiesien tekemiä malesialaisia ruokia, penangin kierroksella nähtiin temppeleitä, moskeijoita, penangin kuuluisa suklaatehdas/myymälä, joku siisti kartano, batu ferringhi ja sen night marketti, jne... Batu Ferringhi on siis saaren turistiranta hotellien läheisyydessä saaren pohjoisosassa.

Parasta on kyllä ollut silti tutustua uusiin ihmisiin, ja uusia kavereita on tosi paljon, niin suomesta, kuin muualtakin päin maailmaa. Vaihtariporukan lisäksi on myös monta uutta kaveria, jotka joko opiskelee täällä tai tekee jotain muuta. :)

Jouluaatto sujui täällä hieman erilailla kuin kotona. Illalla pidettiin joulukekkerit tässä meidän kämpillä ja porukkaa oli aikalailla. Yöllä käytiin yhden kaverin kanssa vähän uimassakin, ja tottakai vartiat tuli hakemaan meidät pois... :) Ne tosin oli ihan ok, ku kuitenkin uitiin uimakamat päällä.

Tänään oltiin Queensbay mallilla, eli suurimmassa ostoskeskuksessa lähimailla. Sielä kävin parin kaverin kanssa ylisiistissä "Fish Spa":ssa, jossa jalat laitettiin veteen ja kalat näykki niitä puoli tuntia putkeen! :) Lisäks otettiin hieronnat, ja teki kyllä hyvää! Äsken kun tultiin pois sieltä, mentiin N-parkin kahvilaan juomaan oluet ja poltettiin vähän "Shishaa". Shisha on semmonen vesipiippu, jossa on tupakkaa ja jotain tiettyä makua, meillä tais olla mansikkaa. Kuitenkin tosi laimeaa.

Nyt oon menossa nukkumaan joten en jaksa kirjoitella enempää. Mutta koitan taas saada enemmän aikaan kun tässä ehtii! :)

1 kommentti:

  1. Fish-Spahan en toivoisi lahjakorttia... kaameeta. Täällä joulu meni mukavasti, oltiin Evillä ja sitten Tapanina Sippolanmäellä. Anni hiihti tuvasta kamariin ja takasi uusilla ainokaisasaaris-suksilla ja Alisa jakoi paketteja. Mahotonta syömistähän tuo joulunaika on, nyt nuudeleita. Oon taas töissä ja melko hiljaista... onneksi. :)

    VastaaPoista