lauantai 10. huhtikuuta 2010

Gala Night ja Perhentianille!

Eilen illalla oli toiaan gaalailta, jossa oli dresscodena Malaysian Traditional. Buddiessien järjestämät huvit pidettiin Gurney hotellilla Georgetownissa ja tarjolla oli monenmoista ruokaa ja mehua. Muutamia tansseja nähtiin, pari lyhyttä puhetta ja laulua ja olipa siinä välissä pieni tulishowkin... Gaalaillassa kaikille vaihtareille annettiin "diploomi" tai semmonen pieni muisto jossa on kaikkien vaihtarien kuvat. Gaalailta lopulta tuntui keskittyvän enemmän yhden tuutorin lähtöön takaisin kotimaahansa (vuoden Malesia-ajan jälkeen) kuin vaihtareiden hommiin, mutta ei siinä mitään. Ei ny ehkä aivan 85 ringitin väärti reissu, mutta tulipa tehtyä. Illalla mentiin koko vaihtariporukalla (lähes) Georgetownin yöhön, ja sekös vasta oli mukavata!

Harmitti lujasti, kun melkein kaikilla oli Gaalaillassa traditionaalinen puku, mutta meidän pukuhankinta jäi niin viimetippaan, ettei saatu. Meille piti tulla paikallisen (ylivoimaisesti parhaan) ruokapaikan Kapitanin paidat, mutta kun käytiin hakemas niin sanoivat että varastos ei ollukkaa ja maanantaina vasta saadaan... :( Mentiin sitten perus suomikuteissa.




Tänään lähdetään iltabussilla kohti Perhentianin saaria Malesian itärannikolle!! Kaverit ketkä on käyneet on kehunut että pakkohan se on käydä katsastamassa. Tekeekin mieli päästä vähä hammokkiin levyttelemään! On niin ressiä... :) Perhentian-tietoisku suoraan wikipediasta sanoo näin:

Perhentian-saaret (malaijiksi: Pulau Perhentian) on saaristo Malesiassa, Terengganun osavaltiossa. Se sijaitsee noin 19 km Malesian rannikolta ja matkaa pohjoiseen Thaimaan rajalle on noin 64 km. Tärkeimmät saaret ovat Perhentian Besar ("Iso-Perhentian") ja Perhentian Kecil ("Pieni Perhentian"). Sana Perhentian tarkoittaa pysähdystä. Nimi on saanut alkunsa kauppiailta jotka tekivät kauppaa Thaimaan ja Malesian välillä. Nykyisin saaristo kuuluu luonnonsuojelualueeseen, jonka vuoksi kalastus on kielletty. Saariston päätulonlähde on turismi. Kirkkaat vedet, puhtaat rannat, ehjät korallit ja muutamat hylyt ovat tehneet siitä suositun ranta- ja sukelluskohteen. Saarella ei ole lentokenttää eikä kunnon teitä. Helpoin tapa päästä saarelle on ottaa vene joko Kota Bharusta tai Kuala Terengganusta.

Matka makso vähä reilu 200rm per nuppi meno-paluu sisältäen lautat. Bussi menee kuulemma suoraan satamaan ja lähtee satamasta. Vaihtoehto olisi ollut hiukan halvempi mutta enemmän säätöä. Perhentianilta tullaan takasin torstaina illalla ja sitten alkais tentteihin lukeminen....... :/ Malaysian studies tentti odottaa maanantaina 19.pvä, ja International Management sekä Productivity sitten 24 ja 26.pvät.

Kohta pitääs alkaa pakkailemaan! Ei siinä muuta kuin mor ja jens!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti