lauantai 10. huhtikuuta 2010

Formula 1 Malesian GP



Huhtikuun neljäntenä päivänä koitti kauan hehkutettu Formula 1 Malesian GP. Sepangin rata sijaitsee noin 50 kilsaa Kuala Lumpurin keskustasta ja taksi oli näppärin kulkupeli paikalle. Melko lailla samaan hintaan meni bussilla, mutta ei ihan yhtä mukavasti. Lippu huveihin maksoi 150 ringittiä istumapaikalle katettuun katsomoon, josta näki ihan hyvin mm. Schumacherin keskeytyksen. Suomisakkia lähti mun, Jukan, Juhan ja Eetun lisäksi Mari, Martti, Mikko, Lauri, Lauri, Teemu, JP, Anssi, Oskari, Ville ja oliskohan ollut muitakin… Oltiin varattu edellisellä KL:n keikalla hotelli Chinatownista ja sielä majattiin kolme yötä. Mukana oli myös kuusi viikkoa reppureissaamassa ollut Antti, joka oli myös Penangissa vaihdossa neljä vuotta sitten.



Formulat oli aika hieno kokemus nähdä livenä ja meteli oli melkoinen. Kisan aikana oli kuitenkin koko ajan ihan pihalla siitä, kuka johtaa ja monesko Heikki on… Lähin screenikin oli niin kaukana ettei saanut selvää tilanteesta. Lopputuloksissa top3 oli loppujen lopuksi 1.Vettel, 2.Webber, 3.Rosberg, ja meidän maailman nopein Heikki oli 9 kierrosta muiden perässä viimeinen. Mutta hyvin se veti! Kisa-alueella oli aivan järkyttävän paljon porukkaa ja yllättävän monta Suomalaista. Kisan jälkeen olisi ollut joku keikka jossa esiintyivät Wycleff Jean ja Fat Boy Slim, mutta eipä menty katsomaan vaan tyydyttiin Kuala Lumpurin yöelämään.

Kisojen jälkeen lähdettiin maanantaina takaisin Penangiin ja kouluhommien pariin. Tenttejä alkaa olemaan kohtapuoleen, joten opiskellakin pitää jossain vaiheessa. Harkkatyöt alkaa olla aika hyvin paketissa eikä luentojakaan taida enää olla.

Huomenna perjantaina 9.4. on Gala Night, jonne on menossa varmaan suurin osa vaihto-oppilaista ja tuutoreista. Sinne ehkä keksitään jonkin sortin traditionaaliset asut, tai sitten ei… Suunnitelmissa olisi myös lähteä käväisemään Perhentianilla, joka on saari Malesian itärannikolla. Siellä pitäisi sitten kovasti opiskella ennen tenttejä.

Muita suunnitelmia lähiaikoina:
1.5 – 15.5 Laos ja Vietnam (Meidän Jussikin tulee mukaan!)
15.5 – 26.5 Australia (Lennot KL-Brisbane-KL)
27.5 – 3.6 Filippiinit (ainakin alustavasti)
19.6 noin suurin piirtein Suomeen!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti