maanantai 8. helmikuuta 2010

Kuala Lumpur



Kauan siihen meni, että ekaa kertaa käytiin Malesian pääkaupungissa. Perjantaina lähdettiin bussilla ja maanantaina illalla tultiin takaisin. Martti, Mari ja Eetu oli aiemminkin käyneet KL:ssa, joten metron, monorailin ja taksien käyttö sujui aika vaivattomasti ja edullisesti. Käytiin ensinnäkin katsomassa Petronaksen 452 metrisiä kaksoistorneja ja sen alapuolista Suria KLCC ostoskeskusta. Puoliltaöin seurueeseen liittyi Suomesta juuri lentäneet Jukan tyttökaveri Jenni ja hänen kaverinsa Krista.

Lauantaina lähdettiin Sunway Lagoonille, joka on valtava vesipuisto KL:ssa. Siellä piti olla hieno surffausaaltosysteemi, missä pystyis ottaa tuntumaa Balin reissua varten, mutta jostain kumman syystä se ei ollut juuri tuona lauantaina käytössä... Joten jouduttiin tyytymään shoppailuun ostoskeskuksessa, joka oli sekin aika valtava. Ostarin sisällä oli mm. luistelukaukalo, maailmanpyörä ja tietenkin miljoona kauppaa.




Sunnuntaina käytiin katsomassa yhtä isoa (ehkä maailman yhtä suurinta) ostoskeskusta, jonka sisällä piti olla kokonainen huvipuisto! Ja olihan siellä! :) Vuoristorata oli aika mahtavan näköinen kun se kirmurteli keskellä ostoskeskusta. Martti ja Mari kävivät oikeen testaamassa laitteita, kun muut tyydyttiin keilaamaan tai muuten vaan shoppailemaan. Käytiin myös elokuvissa katsomas Sherlock Holmes, ja oli tosi hyvä leffa, eikä ollut kovin kylmäkään niinkun usein on. Huonolta onneltakaan ei vältytty, koska kun Jukka ja Jenni oli syömässä, Jukan laukku varastettiin aivan jalkojen juuresta! :( Ei muuta kuin poliisiasemalle ja rikosilmoitusta tekemään. Onneksi on vakuutus!


Maanantaina aamulla Eetu ja Juha lähtivät edeltä suurlähetystöön hakemaan Eetulle uutta passia. Muut lähdettiin KL-toweriin, joka on siis 421 metrinen, vähän kuin näsinneula. Sisäänpääsymaksu oli 38RM eli melko kallis. Lippuun sisältyi käyminen tornissa ja maisemien hämmästely, F1 simulaattori (ihan turha), Pony Ride (ei kokeiltu) ja vielä joku hömpötys. Maisemat oli towerista kyllä hienot kieltämättä! Tornista lähdettiin taas käymään Sunway Lagoonilla. Tällä kertaa kuultiin että surffipaikka ei ole auki kuin viikonloppuisin!! Joten kukaan ei taaskaan ostanut lippua sisälle. (Olisi maksanut siis 60RM + 30RM surffauksesta joka kestää 45min). Taas siis kulutettiin aikaa ja lähdettiin viimein kotiinpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti